Oletko järjestämässä synttäreitä, kokousta tai etsitkö juhlatilaa?

Onnistuu! Meillä vietätte ikimuistoisen tilaisuuden omassa rauhassa ja nautitte upeasta, sesongin makuja kunnioittavasta ruuasta sekä rennosta tunnelmasta.

Ravintolasalin lisäksi tarjolla kaksi erillistä kabinettia 8 ja 10 henkilölle sekä pieni sali 30 henkilölle. Tilat muuntautuvat helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Halutessasi voit varata vaikka koko ravintolamme omalle tilaisuudellesi.

Heräsikö kysymyksiä? Jatketaanko juhlien suunnittelua yhdessä?

Viinikabinetti

Viinikabinetti soveltuu mainiosti pienen porukan rentoon illanviettoon tai vaikkapa kokoukseen.

Pöytä: 10 henkilöä (mikäli tarvitaan tekniikkaa max. 9 henkilöä)

Varusteet: televisio, liitettävissä tietokoneeseen

Kulmakabinetti

Kulmassa kokoontuu näppärästi kahdeksan vierasta omassa rauhassaan juhlan tai liikeasioiden ympärillä. Täällä saatte olla varmasti rauhassa.

Pöytä: 10 henkilöä (mikäli tarvitaan tekniikkaa max. 9 henkilöä)

Varusteet: televisio, liitettävissä tietokoneeseen

Pieni sali

Pienessä salissa juhlii ja nauttii jo isompikin porukka. Pöydät voimme asetella mieleiselläsi tavalla, ja tilaan on oma sisäänkäynti suoraan Kasarmikadulta.

Pöytä:
Diplomaattipöytä 16 henkilöä
Erilliset pöydät 30 henkilöä

Varusteet: Integroitu tykki

Foodolo – ravintoloidemme sielu ja sydän!

Päätimme palauttaa rakastetun Foodolon tilat alkuperäiseen käyttöönsä, eli meillä on nyt Emon kyljessä Rikhardinkadulla intiimi, kodinomainen tila pienten ja yhteisöllisten lounaiden ja illallisten järjestämiseen.

Foodolon konsepti perustuu yhteen isoon pöytään, jonka äärelle kaikki kokoontuvat. Avokeittiö on aivan vieressä, joten samalla kun nauttii ruoasta ja tunnelmasta, voi rupatella keittiömestarien kanssa.

Foodolo on myös kaikkien Olo Collection -ravintoloidemme tuotekehityksen keskus – täällä testaamme uusia raaka-aineita, valmistustekniikoita, menuja sekä juoma- ja ruokayhdistelmiä. Harjoittelemme myös erilaisiin kilpailuihin juuri täällä. Foodolo on siis paikka, jossa päästämme luovuutemme ja inspiraatiomme valloilleen – ravintoloidemme sielu ja sydän, jonka ainutlaatuisen tunnelman jaamme mielellämme myös vieraillemme.

Järjestämme täällä erilaisia teemaillallisia pienille seurueille (max 10 henkeä). Niistä tiedotamme täällä nettisivuillamme, somekanavissamme ja uutiskirjeessämme.

Foodolo on myös mitä mainioin paikka järjestää ikimuistoiset juhlat yhteisen pöydän ääressä huippukokkiemme isännöiminä.

emo-sali

Juhlat tai yksityistilaisuudet

Ravintolasalissamme järjestät ikiomat pirskeet. Varaamme koko ravintolan käyttöösi ja keittiömme ja salihenkilökuntamme palvelevat vain sinun juhlaseuruettasi.

Istuvalle illalliselle mahtuu 72 vierasta