Näin järjestät etäpikkujoulut tyylillä – ja vaivatta!

Pikkujoulukausi tulee – etänä tai livenä! Onneksi etäpikkujoulut on helppo järjestää, ja verottajakin osallistuu hankkeeseen mielellään.

Monessa yrityksessä mietitään parhaillaan, miten ihmeessä järjestetään kätevät ja mukavat etäpikkujoulut tai turvalliset ja mukavat livepikkujoulut. Verottaja tiedotti hiljattain, että etäpikkujouluissa työnantaja voi järjestää ruokien ja juomien toimituksen kotiin tai työntekijä voi hakea työnantajan järjestämän ruuan ja juomat tietystä paikasta verovapaasti.

Jos siis tänä vuonna haluatte mieluummin juhlia etänä kuin saapua vieraaksemme, ehdotamme seuraavaa juhlastrategista päätöstä: tilaa koko henkilökunnalle herkulliset Weekend Chef -menumme! Ne ovat nyt etäpikkujoulutarjouksessa 49 euroa/henkilö (normaalisti 59 euroa/henkilö).

Näin se toimii:

  • Päätä juhlan ajankohta
  • Tsekkaa herkullinen neljän ruokalajin menumme. Olemme myös suunnitelleet aterialle juomaehdotukset.
  • Tee tilaus! Se onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@olo-ravintola.fi tai soittamalla numeroon 010 320 62 50. Kerro samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat, jotta osaamme ottaa ne huomioon. Mainitse tilauksen yhteydessä koodi lahja henkilökunnalle
  • Me toimitamme ruoat perille sopimuksen mukaan tai voitte noutaa ne itse ravintola Garden by Olosta.
  • Rentoudutte, käytte porukalla etäpikkujoulun viettohon ja nautitte elämästä tyylillä, jonka ansaitsette!

Tilaukset voi joko noutaa ravintola Garden by Olosta, osoitteesta Helenankatu 2 tai voit sopia kuljetuksen valitsemaasi paikkaan/paikkoihin.

Toimitamme tilaukset yhteistyössä Kovasen kanssa.
Toimitushinnat:
Kantakaupunki 10 € / osoite
Kehä I: 25 €
Kehä II: 30 €
Kehä III: 40 €
Kehä III:n ulkopuolelle 50 €

Vaihtoehtoisesti voit myös ostaa henkilökunnalle Weekend Chef -lahjakortit!

Vai juhlitaanko sittenkin livenä omalla porukalla?

Jos haluatte nauttia toistenne seurasta ilman tietotekniikan avustusta, tulkaa paikan päälle! Voit varata meiltä yksittäisten pöytien lisäksi 6–26 hengen kabinetin tai koko ravintolamme omalle tilaisuudellesi.

Entä sitten joululahjat?

Mitä lahjoihin tulee, verottajan mukaan etätyöntekijälle voi lähettää joululahjan verovapaasti kotiin, jos lahjan saa koko henkilökunta ja verovapaiden lahjojen yhteenlaskettu arvo on korkeintaan 100 euroa vuodessa.

Lahja voi verottajan mukaan olla esine, pääsylippu, palvelu tai yksilöity lahjakortti. Vilkaisepa siis lahjakorttimme!