Nauti ainutlaatuisesta makuelämyksestä!

Me Olon, Emon ja Nuden keittiömestarit olemme luoneet sinulle Weekend Chef -menun. Itsenäisyyspäivän menun innoittajana on ollut itsenäinen Suomi.

Noutotilaus
Tilaa Kotiin

Viinisuosituksemme

Olemme valinneet nämä viinit erityisesti tämän Itsenäisyyspäivään Weekend Chef -menun seuralaiseksi. Valkoviinit sopivat alkuruoan kanssa ja punaviinit pääruoan kylkeen. Voit myös valita menun yhteyteen vain yhden viinin, olemme huomioineet senkin suosituksissamme.

Tee tilaus viimeistään maanantaina kello 10.00 viinien verkkokaupasta www.bottlescouts.com ja toimitamme viinit suoraan kotiovellesi viikon loppuun mennessä.

Alkumalja

2018 Emile Boeckel Cremant d’Alsace 16,90 €
Domaine Boeckel, Alsace – Ranska
Kuohkea, hedelmäinen, moniulotteinen, perinteisellä menetelmällä tehty kuohuviini. Lähes samppanjamaista laatua kohtuulliseen hintaan. Suosittelemme aperitiiviksi sekä raikkaiden kala- ja äyriäisruokien kyytipojaksi.

Valkoviinit

2019 Ganslgraben Grüner Veltliner 15,90 €
Höllerer, Kamptal – Itävalta
Raikas, moderni, kuiva, kevyehkö ja puhtaan hedelmäinen Grüner Veltliner Itävallan Kamptalista. Upean monikäyttöinen valkoviini raikkaille kalaruuille, äyriäisille ja kasvisruuille.

2019 Jakobus Riesling Trocken 21,90 €
Peter Jacob Kühn Rheingau – Saksa
Jacobus-viini on kuiva, aromikas, hyvin moniulotteinen ja mineraalisen raikas. Aromeissa on omenaa, hieman hunajaa, sitrusta, piikiveä ja limeä. Loistava huippuviini hienoille kala- ja äyriäisruuille.

Punaviinit

2018 Damana 5 14,30 €
Bodegas Tabula, Ribera del Duero – Espanja
Viini on saanut nimensä 5 kuukauden tammikypsytyksen mukaan ja tämä raikkaan hedelmäinen tempranillo lajikkeesta tehdyn viinin mausta löydät myös hieman mausteisuutta ja paahdetta.
2016 Tabula 28,60 €
Bodegas Tabula, Ribera del Duero – Espanja
Vahva, mausteinen, ryhdikkään tanniininen ja hienostuneen tammiarominen huippuviini, jossa tasapainottava hapokkuus. 16 kuukauden tammikypsytys antaa viinille luonnetta, joka tekee siitä erinomaisen kumppanin mm. marmorifileelle.

Tilaus

Weekend Chef  59 €/vieras.
Minimitilaus 2 henkeä

Tilaukset To  3.12 klo 15 mennessä info@olo-ravintola.fi tai puhelimitse 010 320 62 50.
Jos seurueessasi on allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoitathan ne ennakkoon.

Noudot:

Voit noutaa tilauksesi ravintola Garden by Olosta, Helenankatu 2
Perjantaina 4.12 klo 15–17 tai lauantaina 5.12 klo 13–16.

Kuljetukset:

Pääkaupunkiseudulla voit tilata myös toimituksen kotiovelle perjantaina tai lauantaina (4-5.12).
Perjantaisin 15-17 ja lauantaisin 13.30-15 välillä.
Toimitukset hoidamme yhteistyökumppanimme Kovasen kanssa.

Toimitushinnat:
Kantakaupunki 10 €
Kehä I: 25 €
Kehä II: 30 €
Kehä III: 40 €
Kehä III:n ulkopuolelle 50 €