Nauti ainutlaatuisesta makuelämyksestä!

Me Olon, Emon ja Nuden keittiömestarit olemme luoneet sinulle Weekend Chef -menun. Tarjoamme joka viikonloppu ainutlaatuisen makuelämyksen sesongin parhaista raaka-aineista.

Noutotilaus
Tilaa Kotiin

Viinisuosituksemme

Olemme valinneet nämä viinit erityisesti tämän Weekend Chef -menun seuralaiseksi. Valkoviinit sopivat alkuruoan kanssa ja punaviinit pääruoan kylkeen. Voit myös valita menun yhteyteen vain yhden viinin, olemme huomioineet senkin suosituksissamme.

Tee tilaus viimeistään maanantaina kello 10.00 viinien verkkokaupasta www.bottlescouts.com ja toimitamme viinit suoraan kotiovellesi viikon loppuun mennessä.

Valkoviinit

Grüner Veltliner Langer Weg Alte Reben 19,20 €
2018, Kamptal – Itävalta

Runsas, kypsän hedelmäinen, kuiva, raikas ja hieman hunajainen Grüner Veltliner Itävallan Kamptalista. Upea paistettujen kalojen ja kanaruokien viini. Rypäleet on kerätty tuottajan vanhimmista (yli 50 vuotiaista) Grüner Veltliner-köynnöksistä

Chardonnay Toscana 16,90 €
2019 Toscana – Italia

Raikkaan hapokas, puhtaan hedelmäinen Chardonnay, joka on tehty kokonaan terästankeissa tammiaromeja vältellen. Viini on varsin täyteläinen, hyvin hedelmäisen mehukas, jäntevän raikas, mineraalinen ja pitkä. Laadukas klassikkoviini esimerkiksi paahdetulle nieriälle valkoviinikastikkeen kera.

Punaviinit

Dolcetto d’Alba 14,70 €
2018 Piemonte – Italia

Klassinen Dolcetto d’Alba, Barolon viinialueelta. Runsas, mustikkainen hedelmäisyys yhdistyy lajikkeelle tyypilliseen raikkauteen ja notkeuteen. Loistava viini esimerkiksi tartarille.

Sauska Pinot Noir Padi 24,70 €
2017 Tokaji – Unkari

Huippuhieno, burgundimainen Pinot Noir Tokajin viinialueelta Unkarista. Silkkinen, mausteinen, jäntevä hieman pippurinen. Jälkimaku on erittäin pitkä ja hienosti ryhdikäs. Rypäleet on kerätty Sauskan Padihegy-tarhalta käsin ja käymisen jälkeen viiniä kypsytettiin käytetyissä tammitynnyreissä 10 kuukauden ajan.

Tilaus

Weekend Chef  49 €/vieras.
Minimitilaus 2 henkeä

Tilaukset To 15.10 ja 22.10 ja 29.10 ja 5.11 klo 15 mennessä info@olo-ravintola.fi tai puhelimitse 010 320 62 50.
Jos seurueessasi on allergioita tai erikoisruokavalioita, ilmoitathan ne ennakkoon.

Noudot:

Voit noutaa tilauksesi ravintola Garden by Olosta, Helenankatu 2
Perjantaina 16.10 ja 23.10 ja 30.10 ja 6.11 klo 15–17 tai lauantaina 17.10 ja 24.10 ja 31.10 ja 7.11 klo 13–16.

Kuljetukset:

Pääkaupunkiseudulla voit tilata myös toimituksen kotiovelle perjantaina tai lauantaina (16-17.10 ja 23-24.10 ja 30-31.10 ja 6-7.11).
Perjantaisin 15-17 ja lauantaisin 13.30-15 välillä.
Toimitukset hoidamme yhteistyökumppanimme Kovasen kanssa.

Toimitushinnat:
Kantakaupunki 10 €
Kehä I: 25 €
Kehä II: 30 €
Kehä III: 40 €
Kehä III:n ulkopuolelle 50 €