Tekisikö mieli lähteä picnicille kesäiseen Helsinkiin nautiskelemaan?

Suomenlinnassa kuitenkin tuulee liikaa ja Hernesaaressa nälkäiset lokit vainoavat herkkujesi perään. Nurmikolla istuessa jalat puutuvat, eikä puistossa voi käydä vessassa. Sunnuntai on viikonpäivistä trendikkäin mutta et ole varma mitä pyhäpäivälläsi tekisit. Stressi ja huolet pois, anna Apostolien auttaa!

Heinäkuussa ravintola Emon terassilla starttaa Apostolien Akvaviitti-picnicit. Olemme räätälöineet sinulle ja ystävillesi herkullisen paketin kesäisen suomalaiseen maku-ja mielenmaisemaan. Eväspaketti on valmis kattaus, joka sisältää neljä Emon keittiön loihtimaa herkkuannosta ja kaksi Apostolien maistuvaa akvaviitti-pohjaista cocktailia hintaan 50€/ henkilö. Oli seurueesi pienempi tai suurempi, henkilökohtaisen kattauksen ansiosta kaikille riittää sopiva määrä syötävää ja juotavaa. Juomia saa toki tilattua lisää niin paljon kuin vatsa vetää ja ylimääräisen ruoka-annoksenkin tilaaminen onnistuu.

Varaa Picnic

Miksi juuri akvaviittia, kysytte.

Se on raaka-aineiltaan mitä suomalaisin juoma, vaikkei sitä kultturissamme sellaiseksi mielletäkään. Usein akvaviitti tehdään suomalaisille rakkaasta perunasta. Lisäksi yhden akvaviitin pääraaka-aineen, kuminan, maailman suurin tuottaja on Suomi. On siis vain loogista valita tämä pohjolan oma elämän vesi juomavalikoiman kruununjalokiveksi. Juomasekoitusten yhdistelmät valmistamme itse poimituista ja kerätyistä metsiemme antimista kuten mesiangervosta, raparperista, kuusenkerkästä ja nokkosesta.

Tapahtuma järjestetään Heinäkuun jokainen sunnuntai. Kattauksia on kaksi, klo 13 ja 16, ja ne on porrastettu kahteen ryhmään puolen tunnin välein. Jotta sopu ja rauha säilyisivät keskuudessamme, on syytä varata pöytä ennakkoon. Se onnistuu kätevästi joko ravintola Emon nettisivuilta https://emo-ravintola.fi tai soittamalla Antille numeroon +358408317152. Muistattehan ennalta ilmoittaa erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergianne. Mikäli haluatte tulla nauttimaan pelkästään juomista, Teidän ei tarvitse erikseen tehdä pöytävarausta. Otamme teidät vastaan, mikäli tilaa riittää. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille 18 vuotta täyttäneille.

Sään ollessa kehno, tapahtuma voidaan tarvittaessa järjestää ravintola Emon sisätiloissa. Mikäli Teillä on kysyttävää mihin tahansa liittyen, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Aurinkoisin terveisin,

Ravintola Emo & Apostles Of Alchemy