Emo Ravintola

Varaukset


Pöytä pikkuseurueelle 1–8 hengen varauksen.
Varaa pöytä tästä

Ryhmille


Mikäli teitä on yli yhdeksän...
Varaa pöytä tästä

Peter Logan Emossa

Tampereen Viinitukku ja Gastrobar Emo järjestävät yhdessä illallisen australialaisen viinintuottajan Logan Winesin kanssa.

Peter kertoo ja maistattaa viinejä illan aikana Gastrobar Emon loihtiessa maittavan viiden ruokalajin menun viinien ympärille.

Tervetuloa mukaan rennolle makumatkalle!

Viiden ruokalajin menu viineillä 75 €
Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi ajoissa:

varaukset:
010 5050900
tai info@emo-ravintola.fi

Logan Wines on perheyritys Orangen ja Mudgeen alueella, New South Walesissa, Australian itäosassa. Peter Logan innostui aikanaan viineistä ollessaan nuorena miehenä reppureissulla Euroopassa. Opiskeltuaan ensin kemistiksi, hän suoritti myöhemmin enologitutkinnon Adelaiden yliopistossa. Nykyään Peter vastaa viinien valmistuksesta ja hänen vaimonsa Hannah taasen markkinoinnista.

Tämä Central Rangesin viinialue sijaitsee noin 250 km länteen Sydneystä ja sen itäreuna rajoittuu luonnon kauniiseen Blue Mountainin vuoristoon. Alue on Australian vanhimpia viiniviljelyseutuja, kylmän ilmanalan pioneeri ja sinne on aikoinaan istutettu mantereen ensimmäiset Chardonnayt. Loganit ovat tuottaneet viinejä nyt reilun vuosikymmenen ja tilan tuotanto on viime vuosina saanut lukuisia arvostuksia kansainvälisissä kilpailuissa ja lehdistössä. Vuosituotanto on noin 650 000 pulloa.

Netta