Emo Ravintola

Varaukset


Pöytä pikkuseurueelle 1–8 hengen varauksen.
Varaa pöytä tästä

Ryhmille


Mikäli teitä on yli yhdeksän...
Varaa pöytä tästä

Lahjakortti ravintolaan on aina loistolahja!

Kun ihmiset pähkäilevät, mitä ostaa juhlakalulle lahjaksi, Ravintola Emon Netta Nylundilla on varma vastaus: “Monilla on nykyään kaapit täynnä tavaraa, mutta ravintolaillalliselle löytyy aina tilaa.”

Netta räätälöikin mielellään päivänsankarin persoonaan sopivan elämyksen: “On hienoa, että suomalaiset ovat alkaneet ilahduttaa toisiaan ravintolalahjakorteilla.”

Lahjakortti Emoon on Netan mielestä huippulahja, koska:

  • Se on persoonallinen ja lämmin tapa muistaa niin ylioppilasta, ammattiin valmistunutta, hääparia kuin muitakin sankareita. Juhlakalu saa nauttia ihanalla lounaalla tai illallisella juhlahetkestään pidempään.
  • Kukapa ei tykkäisi loistavasta ruoasta, viinistä ja hyvästä palvelusta! Parasta lahjakortissa on se, että lahjan saaja saa käyttää sen silloin kuin se hänelle itselle parhaiten sopii. Lahjakortti räätälöidään toiveiden mukaan oli kyse menusta juomineen, pelkästä menusta tai lounaasta. Lahjakortin voi myös ostaa halutulle summalle.
  • Yhteistä aikaa ystävän kanssa ei ole koskaan liikaa. Hyvä idea onkin antaa ystävälle lahjaksi lahjakortti, johon sisältyy mukava ilta lahjanantajan kanssa.

Voit ostaa lahjakortin suoraan ravintolasta tai tilata sen nettisivuiltamme Lahjaksi-kohdasta. Klikkaa, noudatko kortin ravintolasta vai toimitetaanko se sinulle tai vastaanottajalle postissa. Me Emossa kirjoitamme viestisi korttiin ja postitamme sen.

emo_ravintola